Difference

 

Proizvodi

nameštaj, PVC i ALU stolarija ..

 • PVC stolarija

  U svom proizvodnom programu "STOLARIJA SOLARIS" primarno koristi veoma kvalitetne PVC profile "INOUTIC" ("TYSSEN") sa 5 ili 6 komora u ravnoj ili zaobljenoj formi.

  Profili su renomiranog nemačkog proizvodjača, koji su podrzani čeličnim ojačanjima debljine od 1,5 do 2mm.

  Što se tice okova favorizujemo nemački okov "SIEGENIA AUBI" koji spada u red najkvalitetnijih.


 • ALU stolarija

  Kod aluminijumske stolarije bazirali smo se na grčke profile "ALUMIL", koji se sem po kvalitetu ističu po velikom asortimanu.

  Od okova za aluminijum koristimo "SIEGENIA AUBI" kod profila iz serije 11000, a "STUBLINA" kod ostalih.

  Zadovoljavajući potrebe i zahteve naših cenjenih klijenata "STOLARIJA SOLARIS" ce uvek, kada bude potrebe, ponuditi i neka druga alternativna rešenja u izboru profila i okova.


 • ALU ograde i gelenderi

  ALU ograde i gelenderi se svrstavaju u jedne od najatraktivnije na našem tržištu, sa elegantnim izgledom i kvalitetom koji je dostupan i prosečnom stanovništvu.

  Alu ograde i gelenderi se odlično uklapaju uz sve vrste podnih i zidnih enterijera. Daju poseban i elegantan izgled prostoru u kome se nalaze, bez obzira da li se radi o poslovnom ili stambenom objektu unutra ili spolja.


 • Nameštaj

  Posebnu oblast naše delatnosti predstavlja projektovanje i proizvodnja komadnog nameštaja po meri i enterijera.

  U toj delatnosti koristimo pločaste materijale: univer, medijapan, furnirani medijapan ili kombinaciju istih sa masivom (parena bukva, hrast i sl).

  U naš proizvodni program smo uvrstili kuhinje, garderobe, americke plakare, komode, biblioteke, pultove, kancelarijski namestaj, namestaj za laboratorije i td.

  Od brendova u ovoj oblasti radimo:"EGGER", "FALCO", "KRONOSPAN", a kod okova:"HAFELE", "FGV", "LEADER" itd.

 • Komadni nameštaj

 • Američki plakari

 • Kuhinje